NIEUW: Thuisbezorging door Da Rosario

Steeds vaker krijgen we bij Da Rosario de vraag: “Doen jullie ook aan thuisbezorging?”. Tot nu toe hebben we deze vraag altijd negatief beantwoord. Maar achter de schermen zijn we daar natuurlijk wel mee bezig geweest. In de voorbije maanden hebben een paar gasten de primeur al mee mogen maken, maar nu is het officieel:

Vanaf vandaag doen we bij Da Rosario, op maandag t/m donderdag ook aan de thuisbezorging van bestellingen. Wij zullen u daarom in de komende periode bij uw telefonische bestellingen vragen of u deze wilt ophalen, of thuis wil laten bezorgen. Om de bezorging zowel nu als in de toekomst zo goed mogelijk te laten verlopen zullen wij u daarbij om wat gegevens vragen. Deze gegevens slaan wij op zodat u dit bij een volgende bestelling niet meer hoeft te herhalen.

Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan thuisbezorging door Da Rosario:

  • De bestelling dient minimaal €25,- te bedragen
  • We bezorgen alleen in Hoofddorp
  • Voor de bezorging rekenen we een additionele €3,-.

Bij de thuisbezorging van bestellingen zullen wij op een vergelijkbare wijze te werk gaan als bij het afhalen van bestellingen. Dat betekent ook dat sommige gerechten sterk worden afgeraden of zelfs niet mogelijk zijn om te worden thuisbezorgd. Wij kiezen daarvoor om te zorgen dat alles wat wij thuisbezorgen voldoet aan de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Wij zien erg uit naar de komende periode en hopen dat dit ook voor u een nieuwe dimensie toe zal voegen aan de diensten van Da Rosario. Wij willen deze proefperiode juist gebruiken om te zorgen dat de kwaliteit die u van ons gewend bent ook bij thuisbezorging gewaarborgd blijft. Mocht er de komende periode bij de thuisbezorging iets niet naar wens verlopen dan horen wij dat vanzelfsprekend graag van u. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, maar ook via het contactformulier.